Mød vores team

 REKOM Group består af 2500 medarbejdere og af disse, har vi håndplukket 4 specialister med hver deres kompetencer indenfor området. Tilsammen skaber de fundamentet for Paperball, som nu fungerer som fast samarbejdspartner for flere store virksomheder, såvel som internt i REKOM.

Som en del af en stor organisation, kan vi tilpasse vores team til den enkelte opgave og dermed sikrer en dynamisk og omkostningseffektiv tilgang til hvert enkelt projekt. Ved at håndplukke specialister og samarbejdspartnere til hver opgave, sikrer vi, at vi altid stiller med det bedste hold til opgaven.

Måske kender du os allerede fra vores roller i nattelivet og i eventbranchen? Måske har du også hørt at vi er gået sammen – 4 personer med hver sine kompetencer, med REKOM Group i ryggen, og at vi har startet vores eget eventbureau, Paperball? Hvis ikke, kan du lære os bedre at kende nedenfor og blive klogere på hvorfor vi selv mener, at vi er den oplagte samarbejdspartner!

REKOM Group A/S

har eksisteret siden 2007 og er Nordeuropas førende restaurationskoncern inden for nattelivet. Vi ejer og driver +80 barer, bodegaer og natklubber fordelt både nationalt og internationalt med flere på vej. Vi har fokus på udvikling og resultater og har en klar ambition om hele tiden at være et skridt foran. Og det er ikke så svært, når vi er en blanding af over 2500 kreative hoveder, konceptudviklere, skarpe strateger, dygtige bartendere og eventmagere, der alle brænder for at give nattelivet stemning og sjæl, på baggrund af nøje udtænkte koncepter.

IMG_8328

 

 

Christiane Friis

Partner & Managing Director. Kreativ, struktureret og perfektionist til fingerspidserne. Har tidligere drevet et bureau i 8 år. Er specialist indenfor event og marketing, med stærke kommunikative og organisatoriske evner. Stærkeste faglige kompetencer tæller blandt andet konceptudvikling, branding og eksekvering.

 

 

 

Erik Harvig

Partner & PR Manager i København. Har kreeret store såvel som mindre events i over et årti. Uddannelsesmæssig baggrund i kommunikation og ledelse fra Roskilde Universitet og Copenhagen Business School.

DSC04225

DSC04219

 

 

Lasse Ramlau

Partner & District Manager Mentor i REKOM Group. En udpræget driftsmand, med 7,5 år i restaurations branchen og erfaring fra 4 forskellige beværtninger. Serviceminded med stor viden omkring afvikling, drift og udvikling. Uddannet i servicemanagement.

 

Malthe Geppel

Partner & PR Director. Har arbejdet med PR og events de seneste 7 år i ind- såvel som udland. Bedste faglige egenskaber er konceptskabelse samt afvikling. Uddannet i Marketing Management på Copenhagen Business School.

DSC04205

895B4572-9624-4256-A5D5-BD516D194571 3

 

Michael Korch

Har læst hospitality på Les Roches i Schweiz og er ydermere uddannet som musikproducer og lydingeniør fra London School of Sound. Har stor erfaring med events, fra sit partnerskab i flere forskellige natklubber. Stærkeste faglige kompetencer er skabelse af oplevelser, hospitality, kreativt indhold, samt musik og underholdning i særklasse.